Cheat Engine

Cheat Engine

Безплатно
Cheat Engine това е инструмент, призван да Ви помогне с промяната на един играч игри
Оценка
4.3  (3,109 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
6.7 (За да гледате всички на)
Тази програма има 6 награди
Cheat Engine е с отворен код инструмент, призван да Ви помогне с промяната на един играч игра, работи под windows така че можете да ги направите по-трудно или по-лесно в зависимост от вашите предпочитания(електронна.г:
Намери, че 100hp твърде лесно, опитайте се да играете играта с Макс 1 HP), но съдържа и други полезни инструменти, за да помогне за отстраняване на грешки в играта и дори нормални приложения.
Той идва с памет скенер за бързо сканиране на променливите, използвани в една игра и ви позволяват да ги променяте, но той също идва с дебъгер, дизассемблер, асемблер, speedhack, треньор чайник, преки инструменти за управление на 3D, система за контрол на инструменти и много други.
За нови потребители се препоръчва да се мине през настойнически(този, който идва с Cheat Engine, можете да го намерите в списъка на програмите, след инсталацията) и най-малко се постигне Стъпка 5 за основно разбиране на употребата на Cheat Engine
  • Question: How to use Cheat Engine 6.6?
    Answer:

    Cheat Engine is an application that involves knowing how to work with ASM, memory assembling and disassembly, pattern search, etc. I strongly recommend search for tutorials on Google on how to work with the software.

    Here is a link that will display all the tutorials for the Cheat Engine application: https://goo.gl/mUb8Dy

    Most the tutorials are on their forums. You should read those since they're provided by experienced users who are working with the Cheat Engine on a daily basis.

Информацията е актуализирана на:
We are in CryptoPicture!