Cheat Engine

Cheat Engine

Ilmainen
Cheat Engine on työkalu suunniteltu auttamaan sinua muuttaa yhden pelaajan pelejä
Käyttäjän arviointi
4.3  (3,109 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
6.7 (Katso kaikki)
Tämä ohjelma sai 6 palkintoa
Cheat Engine on avoimen lähdekoodin työkalu, joka on suunniteltu auttamaan sinua muuttaa yhden pelaajan pelejä käynnissä windows joten voit tehdä heille vaikeampaa tai helpompaa riippuen etusija(esim.g:
Löytää, että 100hp on liian helppoa, kokeile pelata peli max 1 HP), mutta sisältää myös muita hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla testaus pelejä ja jopa normaali sovelluksia.
Se tulee muisti skanneri nopeasti skannata muuttujien käyttää sisällä pelin ja voit muuttaa niitä, mutta sen mukana tulee myös debuggeri, disassembler, assembler, speedhack, trainer maker, suora 3D manipulointi työkaluja, järjestelmän tarkastus työkaluja ja enemmän.
Uusille käyttäjille se on suositeltavaa mennä läpi opetusohjelma(yksi, joka tulee Cheat Engine, voit löytää sen ohjelmien luettelosta asennuksen jälkeen) ja ainakin saavuttaa vaihe 5 perustiedot käyttö Cheat Engine

Actual users' questions

Katso kaikki
  • Question: How to use Cheat Engine 6.6?
    Answer:

    Cheat Engine is an application that involves knowing how to work with ASM, memory assembling and disassembly, pattern search, etc. I strongly recommend search for tutorials on Google on how to work with the software.

    Here is a link that will display all the tutorials for the Cheat Engine application: https://goo.gl/mUb8Dy

    Most the tutorials are on their forums. You should read those since they're provided by experienced users who are working with the Cheat Engine on a daily basis.

Tiedot päivitetty:
We are in CryptoPicture!