Cheat Engine

Cheat Engine

Gratis
Cheat Engine is een hulpprogramma dat is ontworpen om u te helpen met het wijzigen van de single pla
Gebruikerswaardering
4.3  (3,109 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
6.7 (Zie alle)
Dit programma ontving 6 onderscheidingen
Cheat Engine is een open source tool ontworpen om u te helpen met het wijzigen van de single player games die worden uitgevoerd onder windows, zodat u ervoor kunt zorgen dat ze moeilijker of makkelijker worden, afhankelijk van uw voorkeur(e.g:
Vind dat 100hp is te makkelijk, probeer dan het spelen van een spel met een max van 1 HP), maar bevat ook andere nuttige hulpmiddelen om te helpen bij het debuggen van games en zelfs een normale toepassingen.
Het wordt geleverd met een geheugen scanner om snel te scannen voor variabelen die gebruikt zijn in een spel en kunt u om ze te veranderen, maar het komt ook met een debugger, disassembler, assembler, speedhack, trainer van de maker, directe 3D manipulatie gereedschappen, systeem-controle gereedschappen en nog veel meer.
Voor nieuwe gebruikers is het aanbevolen om de tutorial doorlopen(De een die wordt geleverd met Cheat Engine, kunt u vinden in uw lijst met programma ' s na de installatie) en op zijn minst bij stap 5 voor fundamenteel begrip van het gebruik van Cheat Engine

Actual users' questions

Zie alle
  • Question: How to use Cheat Engine 6.6?
    Answer:

    Cheat Engine is an application that involves knowing how to work with ASM, memory assembling and disassembly, pattern search, etc. I strongly recommend search for tutorials on Google on how to work with the software.

    Here is a link that will display all the tutorials for the Cheat Engine application: https://goo.gl/mUb8Dy

    Most the tutorials are on their forums. You should read those since they're provided by experienced users who are working with the Cheat Engine on a daily basis.

Info vernieuwd op:
We are in CryptoPicture!