Cheat Engine

Cheat Engine

Gratis
Cheat Engine er et værktøj designet til at hjælpe dig med at modificere single player spil
Brugerscore
4.3  (3,109 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
6.7 (Se alle)
Dette program modtog 6 præmier
Cheat Engine er et open source værktøj, der er designet til at hjælpe dig med at modificere single player spil, der kører under windows, så du kan gøre dem sværere eller lettere, afhængigt af dine præferencer, litra e.g:
Finde ud af, at 100hp er for let, så prøv at spille et spil med en max 1 HP), men indeholder også andre nyttige værktøjer til at hjælpe debugging spil og endda normale programmer.
Det kommer med en hukommelse scanner hurtigt at scanne for variabler, der bruges i et spil og giver dig mulighed for at ændre dem, men det kommer også med en debugger, disassembler, assembler, speedhack, træner kaffefaciliteter, direkte 3D manipulation værktøjer, systemet kontrol-værktøjer og meget mere.
For nye brugere, anbefales det at gå gennem selvstudiet(en, der kommer med Cheat Engine, kan du finde det i din listen over programmer efter installation), og i det mindste nå til trin 5 for grundlæggende forståelse af brugen af Cheat Engine

Actual users' questions

Se alle
  • Question: How to use Cheat Engine 6.6?
    Answer:

    Cheat Engine is an application that involves knowing how to work with ASM, memory assembling and disassembly, pattern search, etc. I strongly recommend search for tutorials on Google on how to work with the software.

    Here is a link that will display all the tutorials for the Cheat Engine application: https://goo.gl/mUb8Dy

    Most the tutorials are on their forums. You should read those since they're provided by experienced users who are working with the Cheat Engine on a daily basis.

Information opdateret:
We are in CryptoPicture!