Cheat Engine

Cheat Engine 7.1

Ilmainen
Modifies files and processes of computer games
Käyttäjän arviointi
4.3  (3,493 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
7.1 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Darkbyte
Simplify or diversify the process of playing video games in your Windows OS. Access their internal files and adjust different values to change corresponding in-game parameters. Adjust such things as health, money, resources, reaction times and enemy characteristics. The utility also debugs some games.
Cheat Engine on avoimen lähdekoodin työkalu, joka on suunniteltu auttamaan sinua muuttaa yhden pelaajan pelejä käynnissä windows joten voit tehdä heille vaikeampaa tai helpompaa riippuen etusija(esim.g:
Löytää, että 100hp on liian helppoa, kokeile pelata peli max 1 HP), mutta sisältää myös muita hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla testaus pelejä ja jopa normaali sovelluksia.
Se tulee muisti skanneri nopeasti skannata muuttujien käyttää sisällä pelin ja voit muuttaa niitä, mutta sen mukana tulee myös debuggeri, disassembler, assembler, speedhack, trainer maker, suora 3D manipulointi työkaluja, järjestelmän tarkastus työkaluja ja enemmän.
Uusille käyttäjille se on suositeltavaa mennä läpi opetusohjelma(yksi, joka tulee Cheat Engine, voit löytää sen ohjelmien luettelosta asennuksen jälkeen) ja ainakin saavuttaa vaihe 5 perustiedot käyttö Cheat Engine
Tiedot päivitetty: