Cheat Engine

Cheat Engine 7.1

Gratis
Modifies files and processes of computer games
Användarbetyg
4.3  (3,493 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
7.1 (Se alla)
Utvecklare:
Darkbyte
Simplify or diversify the process of playing video games in your Windows OS. Access their internal files and adjust different values to change corresponding in-game parameters. Adjust such things as health, money, resources, reaction times and enemy characteristics. The utility also debugs some games.
Cheat Engine är ett open source-verktyg som är utformat för att hjälpa dig med att ändra single player spel som körs under windows så att du kan göra dem svårare eller lättare beroende på din preferens(e.g:
Tycker att 100hp är alltför lätt, prova att spela ett spel med en max 1 HP), men innehåller också andra användbara verktyg för att hjälpa felsökning spel och även normala program.
Det levereras med ett minneskort scanner för att snabbt skanna för variabler som används i spelet och tillåter dig att ändra dem, men det kommer också med en debugger, disassembler, assembler, speedhack, tränare tekokare, direkt 3D manipulation verktyg, system för inspektion verktyg och mer.
För nya användare rekommenderas att gå genom självstudier(Den som kommer med Cheat Engine, kan du hitta den i ditt program i listan efter installation) och minst nå steg 5 för grundläggande förståelse av användning av Cheat Engine
Info uppdaterad: