Cheat Engine

Cheat Engine 7.1

Gratis
Modifies files and processes of computer games
Gebruikerswaardering
4.3  (3,493 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
7.1 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Darkbyte
Simplify or diversify the process of playing video games in your Windows OS. Access their internal files and adjust different values to change corresponding in-game parameters. Adjust such things as health, money, resources, reaction times and enemy characteristics. The utility also debugs some games.
Cheat Engine is een open source tool ontworpen om u te helpen met het wijzigen van de single player games die worden uitgevoerd onder windows, zodat u ervoor kunt zorgen dat ze moeilijker of makkelijker worden, afhankelijk van uw voorkeur(e.g:
Vind dat 100hp is te makkelijk, probeer dan het spelen van een spel met een max van 1 HP), maar bevat ook andere nuttige hulpmiddelen om te helpen bij het debuggen van games en zelfs een normale toepassingen.
Het wordt geleverd met een geheugen scanner om snel te scannen voor variabelen die gebruikt zijn in een spel en kunt u om ze te veranderen, maar het komt ook met een debugger, disassembler, assembler, speedhack, trainer van de maker, directe 3D manipulatie gereedschappen, systeem-controle gereedschappen en nog veel meer.
Voor nieuwe gebruikers is het aanbevolen om de tutorial doorlopen(De een die wordt geleverd met Cheat Engine, kunt u vinden in uw lijst met programma ' s na de installatie) en op zijn minst bij stap 5 voor fundamenteel begrip van het gebruik van Cheat Engine
Info vernieuwd op: