Cheat Engine

Cheat Engine 7.1

Gratis
Modifies files and processes of computer games
Brukervurdering
4.3  (3,493 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
7.1 (Se alle)
Utvikler:
Darkbyte
Simplify or diversify the process of playing video games in your Windows OS. Access their internal files and adjust different values to change corresponding in-game parameters. Adjust such things as health, money, resources, reaction times and enemy characteristics. The utility also debugs some games.
Cheat Engine er en åpen kildekode-verktøy utviklet for å hjelpe deg med å endre single player-spill som kjører under windows slik at du kan gjøre dem vanskeligere eller lettere avhengig av din preferanse(e.g:
Finn det 100hp er for lett, kan du prøve å spille et spill med en maks 1 HP), men inneholder også andre nyttige verktøy for å hjelpe debugging spill og selv vanlige programmer.
Det kommer med en minne-skanner for å raskt skanne for variabler brukt i et spill og tillater deg å endre dem, men den kommer også med en debugger, disassembler, assembler, speedhack, trener - / tekoker, direkte 3D manipulasjon verktøy, system inspeksjon verktøy og mer.
For nye brukere, anbefales det å gå gjennom opplæringen(Den som kommer med Cheat Engine, kan du finne det i programmer-listen etter installasjon) og minst nå trinn 5 for grunnleggende forståelse av bruken av Cheat Engine
Info oppdatert den: