Cheat Engine

Cheat Engine 7.1

Gratis
Modifies files and processes of computer games
Brugerscore
4.3  (3,493 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
7.1 (Se alle)
Udvikler:
Darkbyte
Simplify or diversify the process of playing video games in your Windows OS. Access their internal files and adjust different values to change corresponding in-game parameters. Adjust such things as health, money, resources, reaction times and enemy characteristics. The utility also debugs some games.
Cheat Engine er et open source værktøj, der er designet til at hjælpe dig med at modificere single player spil, der kører under windows, så du kan gøre dem sværere eller lettere, afhængigt af dine præferencer, litra e.g:
Finde ud af, at 100hp er for let, så prøv at spille et spil med en max 1 HP), men indeholder også andre nyttige værktøjer til at hjælpe debugging spil og endda normale programmer.
Det kommer med en hukommelse scanner hurtigt at scanne for variabler, der bruges i et spil og giver dig mulighed for at ændre dem, men det kommer også med en debugger, disassembler, assembler, speedhack, træner kaffefaciliteter, direkte 3D manipulation værktøjer, systemet kontrol-værktøjer og meget mere.
For nye brugere, anbefales det at gå gennem selvstudiet(en, der kommer med Cheat Engine, kan du finde det i din listen over programmer efter installation), og i det mindste nå til trin 5 for grundlæggende forståelse af brugen af Cheat Engine
Information opdateret: