Cheat Engine

Cheat Engine 7.1

Безплатно
Modifies files and processes of computer games
Оценка
4.3  (3,493 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
7.1 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Darkbyte
Simplify or diversify the process of playing video games in your Windows OS. Access their internal files and adjust different values to change corresponding in-game parameters. Adjust such things as health, money, resources, reaction times and enemy characteristics. The utility also debugs some games.
Cheat Engine е с отворен код инструмент, призван да Ви помогне с промяната на един играч игра, работи под windows така че можете да ги направите по-трудно или по-лесно в зависимост от вашите предпочитания(електронна.г:
Намери, че 100hp твърде лесно, опитайте се да играете играта с Макс 1 HP), но съдържа и други полезни инструменти, за да помогне за отстраняване на грешки в играта и дори нормални приложения.
Той идва с памет скенер за бързо сканиране на променливите, използвани в една игра и ви позволяват да ги променяте, но той също идва с дебъгер, дизассемблер, асемблер, speedhack, треньор чайник, преки инструменти за управление на 3D, система за контрол на инструменти и много други.
За нови потребители се препоръчва да се мине през настойнически(този, който идва с Cheat Engine, можете да го намерите в списъка на програмите, след инсталацията) и най-малко се постигне Стъпка 5 за основно разбиране на употребата на Cheat Engine
Информацията е актуализирана на: